Forum
|
przeszywajacy bol glowy (Helena) |
|
|
Też miewam takie bóle. W sumie to pojawiają się one u mnie codziennie lub prawie codziennie. Wszystkie badania mam w porządku. Proponuję Ci abyś wybrała się do neurologa, a jeśli to nie pomoże to może jeszcze do poradni leczenia bólu. Życzę poprawy ;) (więcej...) |
|
|
Nie lekceważyć! (Jarosław65) |
|
|
Byłem całkiem niedawno u neurologa, ponieważ miałem problem dotyczący silnego bólu głowy i karku. Jak się okazało, musiałem zrobić serię badań, które w efekcie wykazały nieprawidłowości z kręgosłupem. Chodzi tu o częśc szyjną. W chwili obecnej przyjmuje odpowiednie lekarstwa i chodzę na zajęcia rehabilitacyjne. A wszystko przez zaniedbanie... (więcej...) |
|
|
sposoby na bol (bartosz) |
|
|
zwróć uwagę na to jak śpisz i czy twoje łóżko wraz z poduszką są odpowiednie. nie można narażać kręgosłupa w trakcie snu. jeśli chodzi o kark to mogę polecić dobrego masażystę :) (więcej...) |
|
|
czy moze tak byc? (mroczka) |
|
|
Czy moze tak byc, że kark moze bolec od innych rzeczy niz zle polozenie podczas snu lub tez siedzący tryb pracy? W sensie czy bol karku moze byc objawem jakiejs groznej choroby? (więcej...) |
|
|
ból od uderzenia (obolała) |
|
|
Witam! Kilka miesięcy temu uderzyłam się w głowę i to bardzo mocno. Od tamtego czasu jest nie zbyt ciekawie. Na początku występowały lekkie zawroty głowy przy jej prostowaniu po schyleniu się. Występował wtedy także ból głowy (podczas prostowania głowy po schyleniu się), którego siła była uzależniona od czasu schylania się (im dłużej byłam schylona tym bardziej bolała głowa). Natomiast teraz (od kilkunastu dni) głowa mocno boli przez cały czas. Co to może być? Co mnie czeka w najbliższym czasie? Dziękuję wszystkim za zainteresowanie moją sprawą. (więcej...) |
Dodaj nowy temat: